Dragana Mirković je već nekoliko godina jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima ali i šire. Nedavno je jedan američki portal objavio da po zaradi u dosadašnjoj karijeri ona je u rangu sa stranim pjevačima.

Nije samo ona ulagala u vilu u kojoj danas živi već i njen suprug Toni Bijelić, koji je uspješni biznismen i tako su oni godinama to sve postigli.

dragana

Vila u Beču u kojoj žive zaista odiše luksuzom,  što možete vidjeti na foografijama koje vam onosimo ispod

Dragana Mirković u Beču sa porodicom živi skoro 20 godina. U vili ima nekoliko spavaćih soba, bazen, drvene stepenice koje vode na sprat, piše Kurir.

Kupatilo je ukrašeno Svarovski kristalima, privatna sauna, a prije nekoliko godina porodično kutak “luče iz Kasidola” i njen suprug, biznismen Toni Bijelić, upotpunili su efektnim italijanskim namještajem.

dragana1

Ona je rekla da je njen suprug učestvovao najviše u sređivanju kuće, te da su  u lući kupovali uglavno m italijsnski namještaj.

Moj suprug najviše je učestvovao u detaljima i sređivanju kuće. Uglavnom smo kupovali italijanski nameštaj. Ovo je velika kuća i više nego dovoljna za nas – rekla je Dragana u za zagrebačku Nova TV.

dragana3

Nedavno su oni proslavili godišnji cu braka a suprug ju je odveo u Irsku. Naravno rpije svega bila je torta i tako su proslavili sve to.

Draga bMirković je sretna žena i uspješna, a kaže da joj je ddrago jer ide u Irsku, tamo nikada nije bila pa dok je lijepo vrijeme da se provede.

Pišite nam šta mislite o dRagani MirokoviĆ?

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here