Evo kako izgleda rodna kuća Dragane Mirković, Nema se gdje okrenuti u kućici, a danas pliva u luksuzu: Mnogi ne mogu da ne vjeruju!

0
1057

Pjevačica Dragana Mirković u emisiji “Ami G showa” koja je emitovana prije nekoliko godina, pokazala je svoj radni kraj, te fanovii su mogli da vide kako izgleda kuća u kojoj je odrasla, a moramo priznati da izgleda jako atraktivno. .

f

Podsjetimo, Dragana je nedavno govorila o Van Damu i za jedan portal ispričala jednu angdotu, kako je Žan Klod saznao da je ona jedna od najboljih pevačica na našim prostorima.

Trudila se da ne znaju čime se bavim, nekako joj je neprijatno da priča na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga porijeklom iz Bugarske počinje priču Dragana. Kad je ona nju videla, bilo je “Kakav Van Dam…Dragana!”. On se čovjek zbunio, a onda je ona njemu ispričala…

f1

Sada je Van Dam taj koji širi priču o njoj, a sada će ga citirati jer jr on naglasio da obna najveća Balkanska zvijezda što je Drgani itekako godilo:

“Samo da vam kažem, ona je najveća Balkansaka zvijezda” i kad krenu haos, ludilo… (smeh) – ispričala je Dragana svojevremno za Telegraf.rs.

Jedan od izvora koji su Dragani zatekli na snimanju je rekao u koju je ona pškolu išla, zatim i gdje je pjevala,a mnogi će se začuditi. U pitanju su se oske svadbe

d

“Išla je na ritmičku gimnastiku, pjevala je kada su bile svadbe ili igranke, to je bio njen pravi početak – pjevanje po seoskim igrankama”, objasnio je itvor koji se zatekao na snimanju.

Šta vi mislite o dragani, da li je sotala na zemlji ili se ipak bahati

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here