Ovih 7 stvari svi muškarci žele od žene: Nikada to neće smjeti reći na glas: Broj 3 je čista bruka (VIDEO)

0
850

Da li ste se ikada pitali na šta se zapravo pravi muškarci “pale”?

I oni su ljudska bića te žele samo nekoliko stvari: Poštovanje, društvo, divljenje, poticanje, istinsku zahvalnost.

Dakle, poštovanje – muškarci žele da ih poštujete, ne morate ih obožavati. Ali poštovanje je zapravo temelj svega. Ako svog muškarca ne poštujete onda nemate šta tražiti sa njim ili od njega. Kraj priče.

Vaše društvo- on voli da bude u Vašem društvu. Iako vi mislite da bi on radije otišao sa drugarima na pivo ili gledao utakmicu. Ipsk nije tako. On želi da bude sa tobom.

Divljenje?

Zar steb zaboravile da se istinski divite svome muškarcu? Recite mu da je dobar momak, muž, otac. REcite mu da je lijep, prijatan, pristojan. Ako vrem,enom jedno drugom prestanete nešto govoriti i misliti da se podrazumjeva – to bi vas moglo koštati odnosa, odnosno veze ili braka.

Istinska zahvalnost?

Vaš partner želi da mu se zahvalite. Nije to iz neke baahtosti naravno, nego želi da osjeti vašu zahvalnost za neke stvaro. Želi da zna da cijeite ono što uradi za vas, kupi vam ili bam nešto kaže. Iskreno se zahvalite.

Ovo sve dečki važi i za vas. Djevojke žele poštovanje, druženje, divljenje, istinsku zahvalnost, tako da nemojte štediti riječi.

Neke riječi mogu toliko značiti. Ako vam je veza u nekom kritičnom periodu razgovarajte i uputite parneru ili parnerici nekoliko lijepih riječi. Zahblite joj se, ako već niste. To su neke osnovne stvari a mi ih uzimamo zdravo za gotovo.

Dakle, ovaj put nemojte se zapostaviti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here