Izgleda Kao Anđeo – Ovo Je Bivša Supruga Dade Polumente – Razvod Pao Poslije Skandala Koji Je Potresao Region, Evo Gdje Je Danas I Šta Radi – Iznenaditi Ćete Se

0
1948

Prije nekoliko godina po već ko zna koji put oženio se bosanskohercegovački pjevač Dado Polumenta, i to lijepom bosanskom i muslimankom Selmom.

Mnoge je začudilo to što je ona pokrivena i svi su se čudili njihovom braku. On je imao stalno nastupe, izlazio je i dolazio kasno, a njoj je to počelo smetati. U braku su bili ukupno šest mjeseci a onsa su se sporazumno razveli.

Selma se vratila kući u Novi Pazar i posvetila biznisu, ona danas izgleda ljepše nego ikada i kreira mahrame za žene muslikanke. To nisu bilo kakve marame, nego je na njima ispisano arapskim slovima. Selma je danas uspjesna žena, a Dado je u sretnim braku i ima još jednog sina.

Dakle ta se ljubav brzo završila, odnosno bračna zajednica između pjevača i vjeroučiteljice, ali to ne znači da oni možda danas nisu u nekiom prijateljskom kontaktu. A inače Dado se bio posvetio vjeri, čak ga je naučila da kuha.

Šta vi mislite o njihooj bračnoj zajednici? Da li su ipak trebali ostati zajedno? Selma danas ima razvijen biznis i iuzgleda lijepo kao i prije. Ona je poznata po mahrami i jakoom makeupu. Dado Polumento je manje zastpulje u na balkanskim medijima, izgleda da se malo povukao iz javnog života i posvetio porodici.

Selma se izgleda nije još skrasila, ali to ne znači da neće, mada je i ona  “ušla u godine”, ali naravno to je njena privatna stvar kada će se i hoće li se ponovo udati, odnsono stupiti u bračnu zajednicu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here