Hit Selidba U Srbiji: Svi Su Izašli Na Prozor I Slikali Ih, Kada Pogledate Dole Sve Će Vam Biti Jasno

0
950

Bračni par je na jako kreativan način smjestio stvari u novi stan!

Ovaj bračni par nije imao problem  u vezi kese ili kutije, ali kad je riječ o masivnim stvarima, regalima, sećijama, kaučima, nastaju veliki problemi jer su ogromni pa nekada ne mogu proći kroz vrata. Pogotovo ako je prostor izuzetno uzak gdje se mora obaviti sve to, kao i sama spratnost, sve su to problemi sa kojiam se stanari suočavaju. Susreo se jedan stanar sa takvom situacijom, a sve se dogodilo u komšiluku u Srbiji.

Rezultat slika za Hit Selidba U Srbiji: Svi Su Izašli Na Prozor I Slikali Ih, Kada Pogledate Dole Sve Će Vam Biti Jasno

Stanari jedne zgrade na novosadskoj Detelinari imali su domišljat način useljenje u stan.

Čovjek koji na drugom spratu živi, nije imao živce da sve glomazne stvari liftom nosi, ili je imao skučen prostor u stanu, pribjegao je jednom rješenju koji je sve nasmijao ali i inspirisao az naredni put kada se neko useljava ili isljeva. Ne znamo zašto je voo uradio, možda jer  nisu stepenice bile praktične niti je bio teretni lift.

Da li on ima građevinsku firmu pa je radnika zamolio da dođe ispre dzgrade ili je od nekoga iznajmio ne znamo, ali mu je koristilo da mu kauč iznese što je jako kreativno.

Ovo je po nama definitivno najsiguruniji način iznošenja stvari iz stana, a pogledajte sada i sami kako je izgledalo sve to, pa možda i vi ovo pokušate.

Ko bi se ovoga dosjetio osim neko na balakanu, zar ne? Da li ste vi obako nekada unosili ili iznosili stvari iz kuće ili stana?

Pišite nam svoje najlaše načine, možda pomognete nekome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here