Oni su najbogatiji turski glumci, a među njima ima jedan i porijeklom sa Balkana

0
3217

U posljednjih nekoliko godina došlo je do velike ekspanzije turskih serija, što za posljedicu ima masovnu popularnost glumaca i glumica koju uživaju među gledaocima. S podjednakim uzbuđenjem prate se njihovi likovi u serijama, ali i njihovi privatni životi, porodični problemi te visina honorara.

Ipak kako se sve više čini, zajedno s njihovim događanjima u privatnom životu vrtoglavo rastu i njihovi honorari za određene uloge, pa se polahko približavaju svojim holivusdkim kolegama.

Međutim turske glumice za sad zaostaju u zaradi. Koliko se moglo primjetiti producenti veliku pažnju posvećuju muškim članovima ekipe. Mi smo za vas pronašli najplaćenije turske glumce a jedan od njih je porijeklom iz BiH.

Na desetom mjestu trenutno se nalazi glumac Kivanc Tatlitug, pored toga što je uspješni glumac on je i dugogodišnji model. Rođen je 27.10.1983. godine, a njegova neto vrijednost je oko jedan milion američkih dolara.

Na listi od deset najbogatijih turskig glumaca našla se i Ezgi Asaroglu, koja se nalazi na devetom mjestu. Njena vrijednost je oko 1,3 miliona dolara.

Engin Akyurek nalazi se na osmom mjestu, a trenutno je jedan od najuspješnijih glumaca zahvaljujući dobroj glumi. Njegova neto vrijednost je 1,5 miliona dolara.

Slijedeća je Hazal Kaya, koja je svoju karijeru počela u seriji Genco. Njena neto vrijednost je oko 1,8 miliona dolara.

Murat Yildirm se nalazi na šestom mjestu, a glumio je u najpopularnijim turskim serijama. Neto vrijednost mu je oko 2 miliona dolara.

Na listi je i Beren Saat. Rođena 26.02.1984., a neto vrijednost joj je 3 miliona dolara.

Ova lista nije mogla proći bez popularnog Bali bega, Burak Ozcivit, koji se nalazi na četvrtom mjestu, a njegova neto vrijednost je 3 miliona dolara.

Na ovoj listi je i Tolgahan Sayisman, a nosi titulu najljepšeg glumca i modela. Rođen je 17.12.1981., a neto vrijednost mu je 5 miliona dolara.

Nur Aysan postala je popularna nakon serije Ask i Memnu. Njena neto vrijednost je oko 5 miliona dolara.

Na prvom mjestu ove liste nalazi se Asli Tandogan. Ona je jedna od najljepših turskih glumica, a nosi titulu i najplaćenije, a njena neto vrijednost je 10 miliona dolara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here