Dječaka su pitali kako se zove onaj koji je na vlasti: Njegov odgovor je urnebesan, cijeli region se smije (Video)

0
971

Često čujemo za neki događaj ili vijesti koje nas nasmiju do suza i te vijesti nikada ne zastare. Posebno kada se radi o najmlađima koji na svoju iskrenost provale nešto, što je po njima skroz normalno, tačno i ispravno, a ostali to, naravno, shvate kao legendarnu šalu, koja jako brzo osvoji Internet i društvene mreže.

U današnjem članku ćete imati privilegiju koja je ekskluzivna. Čut ćete jedan zaista genijalan biser, odgovor, dječaka koji je bio učesnik u emisiji koja je inače bizarna na konceptu da se maloj djeci postavljaju pitanja o određenim pojmovima, ljudima a da onda oni objašnjavaju značenje svih tih istih pojmova pred kamerama i ljudima koji ih snimaju. Dosta puta su mališani koji se pojavljuju u ovoj emisiji postali pravi hit na Internetu zbog tih istih objava, a isto se to desilo i sa ovim legendarnim dječakom iz današnje priče.

Na emisiji “Kefalica”, pitanje te epizode koji su producenti odlučili da postave djeci bilo:”Kako se zapravo zove čovjek koji je na vlasti u Srbiji?”.

Tu se naravno našlo mnoštvo različitih odgovora koji su oduševili one koje je zanimalo šta djeca misle o baš ovom pitanju. Jedan dječak koji je bio iskren “do kosti” pri davanju svog odgovora je privukao najveću pozornost kompletne publike svih koji su gledali, a mi smo danas odlučili da njegov odgovor podlijemo s vama.

U nastavku možete pogledati video, pa sami saznajte koji je to legendaran odgovor ovog dječaka.

Sami zaključite koliko je zapravo smiješno i koliko je ovaj dječak upravu, javite nam u komentarima 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here