Neda Ukraden oduševljava svojom vitkom linijom. Poznata pjevačica je poznata po svojoj posvećenosti očuvanju izgleda, a njena fantastična figura izaziva divljenje čak i među mnogo mlađim kolegama. Kuhana jela, povrće, maslinovo ulje i mediteranska kuhinja, bogati vitaminima, čine ključne elemente Nedinog režima ishrane za očuvanje besprijekorne linije. Pjevačica ističe da je ravnoteža u ishrani od suštinskog značaja, uz redovne jutarnje vježbe koje upražnjava svakog dana. Neda priznaje da povremeno uživa u kolačima i drugim jelima, ali isto tako ističe da se odmah sljedećeg dana vraća zdravom načinu ishrane i vježbanju.
Tokom pandemije korona virusom, priznaje da je dobila nekoliko kilograma viška, i kako bi se vratila na svoju prethodnu kilažu, odlučila se za liposukcijsku dijetu, kao i mnoge druge poznate ličnosti.U to vrijeme, Neda se hranila proteinima, dok je izbjegavala unos ugljenih hidrata i štetnih šećera. Praktikovala je konzumiranje zdravih šejkova svaka četiri sata, uz obilje salate i mesa.
Nedina ishrana uključuje sljedeće:
Doručak: Voćni smuti
Ručak: Šnicle i zelena salata
Večera: Potaž od brokolija
Savjet: Ako osjetite glad između obroka, preporučuje se da popijete čašu vode ili čaj od đumbira.
Neda Ukraden, čije je puno ime Neda Ljubica-Todorović, je poznata srpska i jugoslovenska pop pjevačica. Rođena je 16. avgusta 1950. godine u Imotskom, Hrvatska. Neda Ukraden je stekla veliku popularnost tokom svoje duge i uspješne karijere, a njena muzika obuhvata različite žanrove, uključujući pop, zabavnu i narodnu muziku.Neda Ukraden je poznata po svojem impresivnom glasu i stasitom izgledu, te se tokom svoje karijere često isticala kao ikona stila. Njen repertoar obuhvata mnoge hitove, a među najpoznatijim pjesmama su “Dobrodošli svi,” “Naj, naj,” i “Molitva.”Osim pjevanja, Neda Ukraden se bavila i glumom i televizijskim poslovima. I dalje je aktivna na muzičkoj sceni i nastavlja da izdaje nove pjesme i albume.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here