Godine 2008. Darko Lazić se prijavio za takmičenje “Zvezde Granda”. Tokom takmičenja, dobio je izuzetno pozitivne komentare od strane žirija. Vrhunac njegove karijere unutar ovog takmičenja dogodio se sredinom 2009. godine, kada je finale održano u Beogradskoj Areni. Darko je trijumfovao osvojivši prvo mjesto sa ukupno 393.651 SMS glasova, što mu je donijelo titulu nove zvezde “Zvezda Granda”. Godine 2008. Darko Lazić se prijavio za takmičenje “Zvezde Granda”. Tokom takmičenja, dobio je izuzetno pozitivne komentare od strane žirija. Vrhunac njegove karijere unutar ovog takmičenja dogodio se sredinom 2009. godine, kada je finale održano u Beogradskoj Areni. Darko je trijumfovao osvojivši prvo mjesto sa ukupno 393.651 SMS glasova, što mu je donijelo titulu nove zvezde “Zvezda Granda”.
Nakon završetka takmičenja, Darko Lazić je snimio svoj prvi studijski album nazvan “Brate moj”. Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić, koji su se vjenčali prije nekoliko nedjelja, trenutno uživaju u svom braku, a postoje i dokazi koji to potvrđuju. Darko i Kaća Lazić aktivno dijele gotovo svaki aspekt svog zajedničkog života sa svojim pratiocima na “Instagramu”, a od trenutka kada su stupili u brak, čini se da njihov odnos funkcioniše izuzetno dobro. Svi su imali priliku da primjete kako provode slobodno vrijeme kada nisu angažovani u poslovnim aktivnostima, često se šale i rado to dijele sa svojim fanovima. Iz tog razloga, Katarina  je odlučila da pokaže svojim fanovima kako vrijeme provodi njen suprug Darko kada ona nije kod kuće. Nakon što se vratila sa treninga, snimila je pjevača u opuštenom izdanju u kuhinji.
On je preuzeo odgovornost za pripremu ručka, pa je taman miješao jaja kad je ona stigla kući. Iako nije otkrila šta ju je tačno iznenadilo, pokazala je da se dobro snalazi za štednjakom. Ovo je iznenadilo mnoge, budući da prethodno nisu viđali Darka u ovakvom kontekstu. Poznato je da je imao prevare u prošlim vezama, što je i priznao, ali sada je jasno da, kada Kaća nije prisutna, koristi vrijeme da obraduje svoju suprugu na drugačiji način. “Stižem iz teretane i dočeka me ovakva atmosfera”, napisala je Kaća i dodala emotikone srca.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here