Jelena Karleuša je dala oštru izjavu u vezi sa spekulacijama, domaćom estradom i muzikom koja se plasira. Nakon 11 godina, poznata pjevačica je objavila albume “Alfa” i “Omega”, a koncert Jelene Karleuše na Beogradu na vodi izazvao je veliku pažnju i postao glavna tema razgovora. Nakon što je Jelena objavila grafikon koji prikazuje da je njen koncert imao više gledatelja od muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, izbila je oštra medijska polemika između nje i Grand produkcije, koja tvrdi da je pjevačica manipulisala podacima o gledanosti. Na televiziji Prva, Jelena Karleuša je otvoreno razgovarala o glasinama, spekulacijama i nesporazumima koji su kružili.
Takođe je dijelila svoje napore i predanost projektima vezanim za albume tokom svih ovih godina, ističući koliko je truda uložila kako bi sve bilo ostvareno prema njenim vizijama i željama.Takođe je raspravljala o izazovima treme tokom svojih nastupa. “U ovom poslu, na Balkanu, izuzetno je izazovno konkurisati samom sebi. Ali, kada dosegnete takav nivo i nadmašite sami sebe, pronalaženje motivacije postaje zaista teško. Moji uzori su umjetnici iz svjetske produkcije, i moja ambicija je privući svijet u našu sredinu. Ono što smo priredili na Beogradu na vodi, u svjetskim okvirima bi koštalo znatno više. Njihovi budžeti se bitno razlikuju od naših.
Izuzetno sam ponosna na čitav svoj tim, na svog menadžera Zorana Birtaševića, na više od 260 ljudi koji su radili na ovom projektu.Zahvalna sam svima koji su kreirali scenu, radili svjetlosne efekte, zahvalna igračima, šminkerima, frizerima, svima! Za ovakav nastup se ne pripremate nekoliko mjeseci ili godina, već cijeli svoj život. Ovakvo umjetničko izražavanje ne može se naučiti, za to se morate roditi. Nisam izdavala muziku 11 godina, ali tokom tog perioda neprestano sam radila na oba albuma. Da budem iskrena, da bi postali zvijezda koja ostavlja trag, morate biti multitalentovani, imati sopstveni stav i autentičnost. Ovo je tek početak, a vrhunac će biti koncert na Ušću sljedeće godine. Prvi put u istoriji dogodila se takva promocija koju su prenosile četiri nacionalne televizije u regionu”, izjavila je Jelena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here