Bojana Šijan,nekadašnja Rodić,u januaru ove godine na svijet e donijela svog drugog sina,te je broj djece u braku sa Mirkom porastao na dva.Oba dječaka su predivni a zovu se Zoran i Vukan. Ono što je zanimljivo jeste da je supruga Mirka Šijana ,nakon drugog porođaja u januaru,svoje tijelo dovela do savršenstva.Nedavno je pozirala u crnom kupaćem.Iako je Bojana u naručju držala svog sina,u prvom planu bila je njena savršena linija,što je impresivno za ženu koja je nedavno na svijet donijela bebu.Bojana i Mirko Šijan su iznajmili tezgu na Bajlonijevoj pijaci, gdje uspješno vode porodični biznis Rodića, specijalizovan za prodaju pilića. Ljudi na pijaci ih obožavaju, posebno ističući Bojaninu prijatnost, ljubaznost i dragost.
Njihov poslovni tim funkcioniše izuzetno dobro, sa nikad boljom prodajom i solidnim prihodom, uz podršku Mirka koji aktivno doprinosi poslu. Oni su zaista sjajan tim, prema riječima izvora.Bojana je prava radnica! Početkom godine je postala mama, ali već sada radi punom parom na Bajloniju na tezgi. Njena baka Goca čuva djecu kod kuće dok su ona i suprug na pijaci. Sada im prodaja pilića omogućava dobar prihod.Goca Božinovska je izrazila veliku sreću zbog braka svog sina Mirka Šijana sa Bojanom Rodić. Često ističe da su joj se ostvarile želje, jer je dobila unučiće i sina je oženila. Goca ima posebnu naklonost prema svojoj snajki, ističući da je Bojana izvanredna domaćica i da joj je pružila veliku podršku tokom teškog perioda dok je Goca brinula o bolesnoj majci.
Takođe, pohvalila je sve sestre Rodić, ali nije skrivala svoju pristrasnost prema Bojani.Goca je sa ponosom istakla Bojaninu izvanrednu vještinu domaćice. Rekla je da se kada se vrati kući u Beograd nakon što je provodila vrijeme kod bolesne majke, oseća neprijatno zbog toga koliko je sve čisto i uredno, jer je Bojana sve to već obavila. Goca često izražava divljenje prema Bojaninom vaspitanju, radnoj etici i sposobnostima, te je istakla da je Bojana podsjeća na nju kad je bila mlađa. Posebno joj se sviđa Bojanin optimizam i kako je uvek nasmijana i spremna na topli doček kad je posjeti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here