Frizura Biljane Tipsarević godinama ostaje nepromjenjena i nije privukla pažnju beauty stručnjaka, s obzirom na to da je uvijek u skladu sa istim stilom i nije prilagođena modnim trendovima. Supruga Janka Tipsarevića nije mnogo eksperimentisala sa svojom frizurom od kako je postala popularna. Ona se uglavnom opredijelila za svijetle tonove, ponekad bude potpuno plava, a ponekad ima šatirane pramenove. Biljana Tipsarević uvijek je prepustila boju i stilizovanje svoje kose profesionalcima, a poznato je da se konsultuje sa nekim od najpopularnijih frizera u gradu, koji joj pružaju savjete o njezi kose.
Kosa je posebno izložena štetnim uticajima sunčevih zraka tokom ljetnih dana, što može dovesti do njenog isušivanja i oštećenja. Zbog toga je najbolje rješenje, kako je i Biljana Tipsarević uradila, da se na početku jeseni primjene tretmani za oporavak krajeva. Nakon toga, odlučila se za nešto radikalniji korak kako bi vratila zdravlje svojoj kosi. Nakon tretmana revitalizacije i hidratacije, Biljana Tipsarević je odlučila da se ošiša. Odstranila je stepene koje je često koristila, a sada je njena frizura potpuno drugačija u odnosu na prethodnu.
Kratka i ravna kosa istakla je ljepotu dizajnerkog lica, a prve pozitivne kritike dobila je kada se pojavila u svom domu. Njen voljeni suprug Janko je iskazao samo riječi hvale za odluku svoje supruge, dok je njihova kćerka Emili takođe priznala da joj se mamina nova frizura veoma dopada i da je super što ju je malo osjekla. Čak i maleni Noa nije imao nikakvih primedbi. Spekuliše se da je ova značajna, iako suptilna promjena, uslijedila uoči pripreme za njenu novu modnu kolekciju koju svi nestrpljivo iščekuju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here