Dečko Katarine Radivojević ostaje misterija za domaću javnost. Glumica dugo nije davala izjave o svom emotivnom životu, a često su spekulisali o njenim bivšim partnerima. Međutim, sada izgleda da bi Katarina mogla biti ponovo zaljubljena.Katarina je nedavno primjećena na aerodromu u društvu nepoznatog muškarca, što je zaintrigiralo ekipu emisije “Paparaco lov”. Spekuliše se da bi ovaj muškarac mogao biti njen novi emotivni partner.Opisan kao zgodan, prosjed, i markantan muškarac, postoji mogućnost da je on dečko Katarine Radivojević.Prema informacijama medija, glumica koja je ranije obavljala funkciju saradnika za kulturu u Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku sada se vratila u Srbiju. Pitanje da li je povod za ovaj povratak misteriozni muškarac ostaje da se vidi i dalje.
Katarina “Kaća” Radivojević je srpska pozorišna i televizijska glumica i producentica. Postala je poznata široj javnosti nakon što je igrala ulogu Zone Zamfirove u istoimenom filmu Zdravka Šotre. Rođena je 29. marta 1979. godine u Beogradu. Katarinina porodica se sastoji od majke Ljiljane, koja je sanitarni inspektor, oca Vujice, saobraćajnog inženjera, i sestre Jasne. Katarina je provela svoje djetinjstvo u Batajnici, gdje je završila osnovnu školu. Tokom raspusta, provodila je vrijeme kod bake i deke na selu Salaš, gdje je učestvovala u seoskim poslovima, slavila praznike i išla na vašare.Katarina je od malih nogu bila veoma aktivna i učestvovala je u različitim aktivnostima kao što su balet, pjevanje, gimnastika i mnoge druge. Pohađala je časove glume koje je vodio Mika Aleksić i čak deset godina bila članica njegove dramske grupe.
Tokom tog perioda, razvila je ljubav prema klasičnoj književnosti, jer je Mika od svojih učenika zahtijevao da čitaju jednu knjigu mjesečno.Katarina je nastavila svoje školovanje u Dvanaestoj beogradskoj gimnaziji. Iako nije bila problematičan đak, u trećem razredu je imala česte izostanke sa časova i zbog toga je morala da ponovi razred. Nakon toga, podnijela je tužbu protiv škole i ministarstva, a direktorka joj je zbog lošeg vladanja zabranila da učestvuje u maturskoj ekskurziji. U četvrtom razredu se prebacila u Petu beogradsku gimnaziju, gdje je školovanje završila brzo zbog dešavanja tokom bombardovanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here