Nakon što je objavljeno u medijima  da je poznati  Veljko Ražnatović u ljubavnoj vezi s košarkašicom iz Titela, javnost se naglo zainteresovala za život njegove partnerice. U centru pažnje našle su se i Veljkove starije sestre, a mnoge je iznenadilo da je Nataša Rodić doživjela značajnu fizičku transformaciju.

 

 

 

 

Bogdana i Veljko Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju dolazak trećeg sina, a kako možemo vidjeti  Bogdana uživa u obiteljskom životu, što pokazuju i njezine nedavne fotografije. Naime , Veljko i ona su oodluičili da se sa svojom djecom presele u Titel , i maknu se od beogradske vreve. Kako Veljko kaže to im je bila najbolja odluka u životu. Bojana je, pak, otkako je dobila djecu sa sinom Goce Božinovske, uglavnom izbivala iz javnosti, a fotografije na Instagramu tek povremeno dijeli. No, vidljivo je da je Bojana i dalje atraktivna i poželjna iako je majka dvoje djece.

 

 

 

 

Od svih Rodićevih sestara, Nataša je bila najmanje medijski popraćena, vjerojatno zbog toga što njezin partner nije javna osoba. Unatoč starijoj dobi, nedavno je doživjela transformaciju u svom izgledu, te je izazvala pomutnju u odnosu na svoje dvoje mlađe braće i sestara koji su poznati po izrazito vitkim figurama.

 

 

 

 

Na osnovu njenih nedavnih fotografija na Instagramu vidljivo je da je značajno smršala, a njen izgled je upadljivo drugačiji od onog kada smo je sreli na Bogdaninom i Veljkovom venčanju. Brojni pojedinci obasuli su Natašu komplimentima na račun njenog fizičkog izgleda, a mnogi su išli toliko daleko da su primijetili da je pretjerano atraktivna. To se posebno odnosilo na fotografije na kojima je njezina obitelj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here