NAJLAKŠI NAČIN ZA ČIŠĆENJE SUDOPERA: Trebaju vam samo dva proizvoda

0
206

Vaš sudoper će zasjati kao nov za samo nekoliko sekundi i sa samo dvije komponente. Kada je čišćenje u domaćinstvu u pitanju, sudoper treba čistiti svaki dan, ali kamenac i ostaci hrane često ostavljaju tvrdokorne mrlje koje je teško ukloniti. Ali ako znate koje predmete koristiti, čišćenje sudopera ne mora biti problem.

@inyanpaha

OPINIONS??? #cleantok #cleaningtiktok #cleanwithme #foamy #clean #cleaningsupplies #productdump #cleaningsupplieshaul #scrubdaddy #sinkclean #asmr

♬ original sound – Two Hot Takes

Jedna žena otkrila je jednostavnu metodu čišćenja sudopera, koja zahtijeva samo deterdžent za pranje posuđa i sodu bikarbonu. Ona demonstrira kako čisti sudoper sa ova dva predmeta u svom TikTok videu. Samo treba da pokrije sudoper sodom bikarbonom prije nego što ga poprska tekućinom za pranje posuđa.

Običnom kuhinjskom četkom nakon toga dobro oćetka tu smjesu u svoj sudoper, a nako ntoga se ispere sa toplom vodom. I to je sve- sudoper će biti blistav i čist. Mnogi su bili oduševljeni sa ovim jedostavnim trikom, a njezin video je prikupio preko 60 hiljada lajkova.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here