Mnogo puta do sada smo pisali na temu vjenčanja, a ono što je svima nama jasno, jeste da mladenci žele da im taj dan prođe bez bilo kakvih problema, da sve bude baš onako kako su oni zamislili, jer ipak je to jedan od najbitnijih dana u njihovim životima. Međutim, ne ide baš uvijek sve po planu, a da se dese neke nepredvidive situacije, imali smo priliku u to do sada više puta da se uvjerimo.

Sve je više takvih ili sličnih priča, koje dolaze iz svih dijelova svijeta, a koje mi nađemo na internetu ili na društvenim mrežama, baš kao što je slučaj i sa našom današnjom temom. Naime, mi vam danas donosimo priču koja nam dolazi iz Gane, gdje se odigravalo jedno vjenčanje, i sve je trebalo da bude u savršenom redu, ali onda se odjednom desila jedna nepredvidiva situacija, u kojoj je glavna uloga vjerovali ili ne mlada, koja je pred samo izgovaranje sudbonosnog “da”, uprskala stvar i to žestoko.

Naime, kako prenose mediji, muškarac je u toku svadbene ceremonije saznao da je njega njegova draga prevarila “poslednji put”. Navodno je ona dan prije vjenčanja otišla da se vidi sa bivšim dečkom, i to je mladoženju u potpunosti slomilo. Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kojem se vidi kako mladoženja odbija da sluša mladu, dok se ona valja po podu, vuče ga i plače, a inače sve se dešavalo na ulici u prigradskom gradu Kasoi u Gani. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@officialnanaquame

This thing called marriage…hmmm

♬ original sound – officialnanaquame

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here