Majci će da pozli kad je vidi… Brenin sin SMOTAO poznatu glumicu: Viktor mjesecima KRIO izabranicu, a sada je sve izašlo na VIDJELO!

0
685

Pisalo se nedavno da je djevojka Viktora Živojinovića pjevačica Lena Čolak, a sada se pojavila inforamcija da je njegova izabranica poznata glumica. Naime, Viktor je raskinuo dugogodišnju vezu sa Sandrom Miljković, a od tada se priča sa kojom je sada ljepoticom sin Lepe Brene. Navodno se ispostavilo da je Viktor već duže vrijeme u tajnoj vezi sa glumicom Milicom Tomašević.

Oni su otkrili ovo na proslavi njegovog rođendana, ipak Brena i Boba na ovom slavlju nisu bili, pa se potegla i priča da ovu vezu ne podržavaju. “Iako mnogi govore kako nije dobar znak što njegovi roditelji nisu bili na slavlju, oboje odobravaju vezu svog najmlađeg sina. Oni se ne mješaju u njegove veze, ali prate pomno kakve djevojke dovodi kući. Milica je baš uzorna djevojka, nema mnogo vremena za provod jer radi punom parom. Oni se viđaju kada joj se ukaže neki slobodan dan, jer snimanja traju dugo”- rekao je izvor.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here