Vijest koja je prije par dana potresla i šokirala domaću javnost, jeste ona koja nam dolazi iz Zemuna, gdje je čovjek po imenu Zoran u svojoj porodičnoj kući, u zamrzivaču pronašao beživotno tijelo bebe. Naime, njemu se pokvario zamrzivač, te je on pozvao majstora, i htio da ga očisti, a onda je ugledao tijelo bebe, a na prvu prema njegovim riječima on je mislio da je to vekna hljeba, a kada je shvatio o čemu se radi, zaledio se od šoka.

Odmah je pozvao policiju, a sada se sumnja da u svemu tome prste je imala njegova supruga koja je njega i djecu napustila u maju prošle godine. On je sada govorio za domaće medije, pa je rekao da je moguće da je Lidija imala pomagača u svemu ovome, a rekao je: “Bili smo 27 godina zajedno, imamo četvoro dece, ne mogu da poverujem da je tako nešto mogla da uradi iako sve vodi ka tome. Danima se pitam da li je ona bila spremna da novorođenče stavi u zamrzivač. Voleo bih da je pronađu što pre da bi, ukoliko je ona to uradila, otkrila da li je imala nekog saučesnika ili da kaže da joj je neko to naredio da uradi. Ukoliko to nije njeno dete, takođe bih voleo da se utvrdi da li je pomagala nekom drugom, izašla u susret… šta god da je, voleo bih samo da saznam istinu”, rekao je on, pa je dodao:

“Ona je generalno tiha i povučena žena, ali je imala psihičkih problema. Govorio sam joj stalno da ću joj pomoći ako joj je to potrebno, ali ona nije želela. Odlazila je više puta od mene, otprilike sam uvek znao gde je, ali ovaj put ne. Svakako sam siguran da kod svoje porodice sigurno nije jer su joj otac i majka umrli, a s rođenim bratom i sestrom, koji žive u Mladenovcu, ne razgovara. Čak me je u petak zvao njen brat od strica, koji živi u Aranđelovcu, i pitao šta se to dogodilo. Rođak je šokiran, kaže da mu ništa nije jasno”, kaže Zoran. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here