U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste mogli da shvatite danas ćemo da pišemo o jednom od naših najpoznatijih glumaca, Slaviši Čuroviću, kojeg je naša domaća publika do sada imala priliku da gleda u brojnim domaćim serijama i filmovima, ali najviše pažnje on je privukao kada je igrao ulogu Orlanda u seriji “Igra sudbine”.

Nedavno je on bio gost u veoma gledanoj emisiji “Praktična žena”, gdje je on priznao dosta detalja koje javnost do sada nije znala, a jedan od njih jeste da je on u srpskij prestonici jedno vrijeme živio kao beskućnik, pa je na to on rekao: “Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo”, rekao je on, pa je dodao:

“Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao. Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite. Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu… Majka je bila najbolji čovek na svetu… Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki”, rekao je slavni glumac. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here