Lepa Brena objavila sliku prije Slatkog Greha, a EVO kako je nekad izgledala kao djevojka dok nije imala plastične operacije na sebi- šta je ovo sa lica?

0
308

Smatra se da je danas jedna o najvećih zvijezda u regiji ali i šire, ona zarađuje velik novce, sjajno izgleda iako je već ušla u sedmu deceniju života. Lepa Brena, čije je puno ima i prezime Fahreta Jahić, jedna je od najvećih zvijezda koje je Balkan dao, ne samo u muzici nego i generalno.

Punila je dvorane i stadione širom regije tokom svoje karijere, ona je uvijek smatrana jednom od najzgodnijih i najljepših pjevačica, a malo ko zna kako je izgledala prije nego što je postala zvijezda.

Brena je 1960. godine rođena u Tuzli, a odrasla je u Brčkom, muzičku karijeru na profesionalnom nivou je započela u bendu Slatki Greh. Plijenila je izgledom, kao i glasm, a imala je samo 19 godina. Sada je isplivala jedna slika koja poazuje kako je izgledala Lepa Brena nekada, prije svih silnih operacija koje je napravila na sebi, ovdje je mnogo neprepoznatljiva, možete da pogledate i sami.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here