NIKO NE ZNA KAKO DANAS IZGLEDA ČOLIN DVOJNIK! Bio zvijezda u usponu, a onda ODJEDNOM NESTAO: Ovo je ON, bićete u NEVJERICI! (FOTO)

0
172

U seriji zaboravljenih asova koji se prisjećamo, neizostavno je ime Amir Kazić Leo. Zbog velike sličnosti sa navjećom jugoslovenskom zvijezdom, nekada je često u javnosti predstavljen kao “Čolin sin” i njegov pravi nasljednik. Imao je velike hitove na početku karijere i očekivalo se da će ustvari doči do tih nebeskih visina domaće scene, ali, nije baš bilo tako.

Pjesme “Ljubi, Ljubice”, “Sram te bilo”, “Ivana”, i prije svega duet “Kreni”sa Severinom se činilo da popločavaju stazu snova Lea u našoj muzici. Potvrdio se i kao kompozitor, pisao je za Harisa Džinovića, Nedu Ukraden, Hanku Paldum, jednako dobro totalne narodnjake i dobre pop pjesme. Nakon toga se vratio u “običan svijet”, pa smo u godinama za nama tek nekada o njemu nešto čuli.

Danas na pitanje kako živi nakon svih ovih godina i šta ima novo, Leo je otkrio malo, ali dovoljno. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here