NAPRAVITE DOMAĆI SOK ZA MRŠAVLJENJE OD 2 SASTOJKA: Pije 5 puta dnevno – skida kilažu i podstiče metabolizam!

0
144

Pokuašjte sa prirodnim metodama za mršavljenja umjesto čajeva za skidanje kilograma , kupovnih detoks sokova ili suplemenata za mršavljenje. U današnjem članku vam donosiom recept za domaći i potpuno prirodan sok koji posjeduje zdrave sastojke pune vitamina i minerala, a djelotvoran je u skidanju viška kilograma:

Napitak od grejpfruta i krastavca

Grejpfrut je bogat sa enzimom proteinska kinaza koji reguliše količinu šećera u tijelu, poboljšava sagorijevanje kalorija i ubrzava metabolizam. Grejpfrut je isto tako sjajan i za hidrataciju tijela. Drugi sastojak je krastavac, koji posjeduje antidiuretičke sposobnosti za izbacivanje viška tečnosti iz tijela i detoksikaciju jetre. Samim tim je krastavac od pomoći i kod uklanjanja toksina i smanjenje kalorija.

Isjeckajte ova dva sastojka i sipajte u posudu za blenridanje. Dodajte vodu i miksajte dok smjesa ne postane glatka. Sok ohladite u zamrzivaču. Za najbolje rezultate se preporučuje da pijete napitak pet puta dnevno. To že poboljšati uklanjanje neželjenih kalorija i toksina iz tijela.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here