Sanja Marinković, popularna televizijska ličnost, i njen partner Aleksandar Uhrin zapečatili su svoju trajnu ljubav svetom vezom braka 2011. godine, nakon nekoliko godina udvaranja. Vrhunac njihove zajednice je dijete rođeno u Strahinju. Uprkos dubokoj naklonosti, donijeli su zajedničku odluku da raskinu brak i nastave život kao što su bili prije nego što su se zakleli na vječnu odanost. Uprkos činjenici da mu je supruga bila nadaleko poznati Aleksandrar Uhrin, on je ostao zagonetna ličnost za lokalno stanovništvo. Iako je godinama proveo u televizijskoj industriji kao vješt montažer i producent, bivši partner Sanje Marinković uspješno je zaklonio njegov lični život od pogleda javnosti.

 

 

 

 

 

 

2020. godine, vijest o  njihovom razvodu  bila je šok. Bilo je to kao iznenadna eksplozija vijesti. Uprkos njihovoj razdvojenosti, uspješni producent, koji sa Sanjom ima sina po imenu Strahinja, zadržao je prijateljski odnos s voditeljicom a sve to zarad koristi njihovog djeteta. Međutim, on je potpuno nestao iz vidokruga javnosti, ostavljajući za sobom prazninu.

Do danas vješto izbjegava javna okupljanja, uzdržava se od davanja intervjua ili poziranja za cijenjene publikacije, a čak i nakon što je označen kao “bivši supružnik Sanje Marinković”, uporno odbija da da bilo kakve komentare novinarima. Sanja je svojevremeno otkrila da, iako ona i Aleksandar više nisu u braku, ostaju najbliži prijatelji i nastavljaju sa roditeljstvom svog deteta. Njihova komunikacija i redovne interakcije traju svakodnevno, a njihov odnos prema sinu Strahinji ostaje nepromijenjen u odnosu na prethodni. Uhrin održava ispunjen život i snažnu vezu sa svojim bivšim supružnikom. Da biste bacili pogled na njegovo trenutno stanje, možete pogledati njegov minimalno aktivan profil na društvenim mrežama, gdje sporadično dijeli nove fotografije.

 

 

 

 

 

 

Sanja Marinković, renomirana novinarka i majka, ima priznanje da je kreatorka i voditeljka veoma popularne emisije “Magazin In” koja se emituje na kanalu TV Pink u regionu. Ušavši u ovaj svet u Beogradu, Srbija, krenula je na svoj obrazovni put završivši osnovnu školu i 12. razred u svom rodnom gradu. Iako je novinarstvo zauzimalo posebno mjesto u njenom srcu, ona je svoje studije posvetila potrazi za berzanskim i finansijskim menadžerom, s krajnjim ciljem da dopadne televizijskim ekranima kao voditeljica. Od 1996. godine strastveno radi kao novinarka, TV voditeljka, reporterka i urednica cenjenih Jutarnjih i Beogradskih programa na RTS-u. Emisiju “Magazin In” oživela je 2001. godine. Prvobitno emitovana na YU info kanalu, kasnije je našla dom na TV Politika da bi se 2003. godine smestila u svoj sadašnji subotnji termin na TV Pink. Emisija konstantno beleži izuzetnu gledanost na svim Pinkovim kanalima u regionu. Tokom godina, “Magazin In” je ugostio mnoštvo uglednih ličnosti iz različitih sfera javnog života, uključujući renomirane muzičare, priznate glumce i uspješne pojedince koji su ostavili trag u politici.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here