Pažnja javnosti je već nekoliko dana prikovana za Severinu i Milana Popovića zbog pevačevog gubitka starateljstva nad njihovim detetom. Iako ima onih koji podržavaju odluku suda, čini se da veći broj pojedinaca saosjeća sa Severinom i tuguje uz njega.

 

 

 

 

Uprkos okolnostima, Milan Popović se nedavno pojavio u emisiji “Sceniranje” tokom koje je izneo nekoliko zadivljujućih uvida. Popović je tokom emisije izrazio želju da dete dobije majku koja je i normalna i stabilna. Međutim, njegovu izjavu naglo je prekinula voditeljka Ljiljana Stanišić, koja je dovela u pitanje njegovu percepciju Severinine stabilnosti. Popović objašnjava da je njegova odluka da prekine vezu sa Severinom proistekla iz njenih nepredvidivih promjena raspoloženja, koje je teško shvatio.

 

 

 

 

 

 

 

Posmatrao je kako prelazi iz dubokih stanja depresije, gdje bi danima neprestano plakala, u trenutke ekstremne euforije. Psihijatri su sugerirali da bi ovo nestalno ponašanje moglo ukazivati ​​na granični poremećaj ličnosti, stanje koje je izvan kontrole pojedinca. Tvrdi da se zaljubio u medijski prikaz Severine, voleći je na taj način, ali pojašnjava da on nije prava Severina. Prema Marijaninim riječima, njena rođena sestra Severina je umiješana u konzumiranje droga. Ovu informaciju sam prijavio nadležnima i zatražio stručnu procjenu. Ako je Marijanina tvrdnja tačna, to izaziva zabrinutost u pogledu sposobnosti majke da pravilno brine o djetetu, navodi sagovornik. Od 28. do 36. minuta emitovanja, navedene izjave možete pogledati u snimku koji se nalazi u nastavku.

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here