Javnost je ostala zatečena neočekivanom najavom rastave između poznatog pjevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne dizajnerice Meline Džinović. Ovaj moćni par, nadaleko poznat na pop muzičkoj sceni, doneo je tešku odluku da raskine svoju zajednicu i nastavi sa razvodom nakon što su podelili 22 godine zajedničke ljubavi. Haris i Melina Džinović su 2002. godine zajedno krenuli na emotivno putovanje koje je rezultiralo rođenjem dvoje djece, Kana i Džine.

 

 

 

 

 

 

 

Nakon 12 godina, konačno su se vjenčali, a prema izvještajima, pjevačica se preselila iz raskošne vile na Senjaku. Melina Džinović je nedavno podijelila potresno razmišljanje o tome šta budi sjećanja na njeno djetinjstvo, izražavajući osjećaj tuge dok je govorila. Konkretno, napomenula je da je zimska sezona i dolazak roditelja vraćaju u mladost. Međutim, više nema priliku posjećivati ​​svoje rodno mjesto u Bihaću, BiH, niti često u Zagrebu. Srećom, njena dva doživotna prijatelja iz srednje škole uvek uspeju da je vrate u taj cenjeni period njenog života. Melina se rado prisjeća tog vremena kao nevjerovatno slatkog i simpatičnog, iako se za nju prerano završilo kada je sa 22 godine postala majka i prihvatila ulogu predane porodične žene. Romantična priča o Melini i Harisu 2002. godine, na trećoj godini studija, poznata modna dizajnerica i Haris su se upustili u ljubavnu priču koja će oduševiti mnoge.

 

 

 

 

 

 

Njihova veza se odmah rasplamsala, i iako više vole da svoje privatne živote drže privatnim, Haris je u oskudnom intervjuu otkrio da su jednostavno otkrili jedno drugo. Tokom intervjua za medije, Haris je razgovarao o početnom neodobravanju Melininih roditelja prema njihovoj vezi, ističući da je jedan od primarnih faktora iza njihovog protivljenja značajan jaz u godinama. Njeni roditelji su od početka pokazivali snažno protivljenje, posebno zbog velike razlike u godinama, kako je otkrio u izjavi za novinare. Haris je u intervjuu za “Gloriju” otkrila da su se njeni roditelji u početku oštro protivili vezi zbog značajne razlike u godinama.

 

 

 

 

 

 

 

Osim toga, Melina se borila da se nosi s izazovima koji su dolazili uz to. Sećam se da sam je uveravao: “Vreme će brzo proći! Kada otkriju vašu trudnoću, sve će se promeniti! I zaista, to se i dogodilo. Sada su presrećni zbog dolaska svoje unuke”, naglasio je on, napominjući da je sve ubrzo nakon toga pala u savršenu harmoniju. Nakon prvih vijesti o razvodu, prva se oglasila Melina Džinović, a za njom Haris Džinović.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here