Ponovo je pevačica Ana Nikolić nedavnom objavom na Instagramu uspela da zaprepasti javnost i ostavila je u šoku. Ana Nikolić je nedavno izazvala pažnju domaćih medija svojim sumnjivim postupcima, a svoje pratioce i dalje oduševljava provokativnom fotografijom.

 

 

 

 

 

 

Na slici se vidi Ana Nikolić kako leži na krevetu, odjevena u otvoreni bodi koji malo ostavlja mašti. Neustrašivo zauzima odvažnu pozu, ispruživši jednu nogu, i dijeli je s javnošću. Komentari su od tada pljuštali. Među raznim primjedbama, od kojih su neke bile „Ana, ovo ti ne priliči, saberi se“, „Sve smo svjedoci u tvoje ime“, „Odvratno je“, „Otišla je predaleko, to više ne drži. značenje”.

 

 

 

 

 

 

Skrećemo vam pažnju da je Ana Nikolić nedavno bila umešana u veoma medijski incident u kojem se fizički obračunala sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom ispred njegovog studija u Beogradu. Ana Nikolić trenutno dobija značajnu medijsku pažnju zbog svoje novootkrivene romantične veze sa osobom po imenu Nemanja. Veza između njih dvoje je neverovatno jaka, o čemu svedoči njihovo stalno zajedništvo, što su potvrdili i stanovnici u blizini doma popularne pevačice kada smo bili u poseti pre nekoliko dana.

 

 

 

 

 

 

 

Kada smo se raspitivali kod Anine komšinice o njenoj vezi sa   njenim novim dečkom, ona je odgovorila izražavajući svoju zbunjenost u vezi sa raznim muškarcima koje često posmatra izvan Aninog doma, što joj otežava da identifikuje konkretnu osobu koja bi potencijalno mogla da bude njen novi partner. Pokazavši joj fotografiju, otkrila je da se odnedavno druži sa Nemanjom. – Ah, to je pojedinac. U posljednje vrijeme često ga srećem, iako i ona i ja često srećemo razne muškarce koji dolaze i odlaze. U jednom trenutku sam vidio kako izlaze iz vozila, a on je bio za volanom. Uvjeravam vas da između njih nema romantične veze; izgleda da nema nikakvog interesa. On je relativno nedavno prisutan u ovom kraju, tako da mi nije palo na pamet da je ona u vezi sa njim. Ipak, nadam se da će na kraju otkriti sreću – podelila je Anina komšinica.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here