Domaćinstvo Tanje Vojtehovski na selu privuklo je veliku pažnju javnosti. Mnoge je zanimalo čime je bivša voditeljica zamjenila svoj luksuzni stan na Vračaru. Na njenom „Instagram“ profilu tada su se pojavili samo temelji kuće, prostrano dvorište i predivan pogled na rijeku.Nekoliko mjeseci kasnije, dom Tanje Vojtehovski na selu bio je potpuno završen, i savjetnica za lični razvoj nije mogla da odoli dijeljenju te ljepote sa svojim obožavaocima.Budući da je pažljivo uređivala enterijer do najsitnijih detalja, Tanja Vojtehovski je fotografisala svoj prostor kako bi ga prikazala svojim obožavaocima.

Uredila ga je s posebnom pažnjom kako bi bio udoban i funkcionalan.Na podu su postavljene pločice, u dnevnom boravku su metalne konstrukcije sa jastucima kao fotelje, dok se u trpezariji nalazi veliki drveni sto zajedno sa stolicama sličnog dizajna.Kod izlaza je izgrađena velika peć za grijanje tokom hladnih dana, a primjetno je da je Tanja već instalirala sve potrebne mehanizme, uključujući kablovsku televiziju i internet, kako bi neometano mogla da radi od kuće.Nije tajna da bivša voditeljica sada neizmjerno uživa u prirodi. Veći dio vremena kada je u kući na selu, provodi napolju gdje je postavila drvene ležaljke.U stanu na Vračaru ostala je da živi njena mezimica Tijana Stevanov, koja, slično kao i njena mama, voli rad i televiziju.

Tanja Vojtehovski je srpska novinarka, voditeljica, i savjetnica za lični razvoj. Rođena je 1973. godine u Beogradu, Srbija. Tokom svoje karijere, radila je kao televizijska voditeljica i novinarka na različitim televizijskim stanicama, a stekla je popularnost kao dugogodišnja voditeljica emisije “Utisak nedjelje”. Kasnije se posvetila radu kao savjetnica za lični razvoj, motivacioni govornik i autor. Tanja Vojtehovski je takođe poznata po svom angažmanu u humanitarnim akcijama i aktivizmu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here