Sergej Ćetković, popularni pjevač, suočio se s najvećim životnim bolom početkom 2021. godine kada su njegova majka i otac preminuli u razmaku od samo nedjelju dana. Da bi prebrodio ovaj ogroman gubitak, pjevač se povukao iz javnosti na neko vrijeme. Tokom ovih izuzetno teških trenutaka, najveću podršku i snagu za nastavak pronašao je u svojoj supruzi Kristini i njihovim dvjema kćerkicama, Mili i Loli, koje su par usvojili nakon dugotrajne borbe za potomstvo.Iako je prošlo vremena, od gubitka roditelja , to nije umanjilo bol pjevača, i često na društvenim mrežama dijeli uspomene na njih.

Ima mnogo razloga da se sjeća tih trenutaka s osmjehom i da ih sa prijateljima prepričava, čuvajući uspomenu na zajedničko provedeno vrijeme.Mnogi ljudi možda nisu svjesni da je Sergejev otac ostavio značajan trag u istoriji crnogorskog automobilizma. Pjevač se posebno ponosi postignućima koje je njegov otac ostvario u tom polju.Slobodan “Bobo” Ćetković je svoju karijeru u svijetu auto-trka započeo krajem 60-ih godina. Prve trke vozio je sa Fićom i Mini Morisom, a kasnije je kupio BMW 1800 sa kojim je učestvovao na nekoliko relija. Najveći uspjeh u svojoj karijeri postigao je sa Renault 8 Gordini, koji je kupio od legendarne ličnosti jugoslovenskog automobilizma, Jovice Palikovića. S ovim automobilom, Ćetković je učestvovao na prestižnom reliju Monte Carlo.Sergejev otac je sa Renault 8 Gordini automobilom nastupao tokom dvije godine i ostvario izvanredne rezultate.

Na trci Kotor-Njeguši, koja je bila dugačka 20 kilometara, postavio je rekord staze koji nije oboren ni u kasnijim godinama.Trka Jadranskog kupa, koju su Italijani organizovali 1972. godine, protekla je duž jadranske obale, obuhvatajući Dubrovnik, Herceg Novi, Kotor preko Njeguša i Cetinja do Bara. Na ovoj trci učestvovalo je ukupno 135 takmičara, većinom Italijana, ali i 34 iz Jugoslavije. Slobodan “Bobo” Ćetković je ostvario izvanredan uspjeh na ovoj trci, osvojivši tri pehara: prvo mjesto u generalnom plasmanu, prvo mjesto u svojoj klasi i prvo mjesto među inostranim takmičarima. Ovo je bio jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj karijeri.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here