Aca Lukas, proslavljeni folk pevač, našao se u vezi sa brojnim starletama i rijaliti ličnostima, i hrabro je otkrio pravu stvarnost koja stoji iza ovih veza. – Nemam nikakve veze sa ženama, ali bilo je slučajeva da su mi određene žene došle do mene bez ikakvog poticaja.

 

 

 

 

 

 

Neću otkrivati ​​nikakva imena, ali nedavno je bilo situacija. U jednom slučaju, ona je jednostavno pričala i rekli su mi da uključim kanal i upustim se u razgovor. Navodno je bila zaljubljena u mene tokom mog boravka u Crnoj Gori. Sada, dok slušam ove tvrdnje, osećam da moram da branim svoje postupke, rekao je Aca Lukas. Još jedna osoba je nedavno progovorila o tome da je sa mnom, ali neću spominjati njeno ime.

 

 

 

 

 

 

 

Međutim, sada mogu javno da izjavim da je primala novac od ljudi koji su želeli da naškode mom ugledu. Prihvatila je manju sumu od 500 do 1.000 evra, otkrila je pevačica, pre nego što je otkrila identitet ove osobe. – Maca, sećaš li se kako se zovu… Diskrecija. Malopre se spominjalo da nije ništa posebno. Prošla je pored mene kao obožavatelj, zastala za fotografiju. Sada se osećam kao neka Kazanova… Daleko od toga! Možemo li uopće nekoga nazvati Casanovom sa ovakvim tipovima pojedinaca? Muškarci uživaju u pokazivanju, da imaju što više žena, ali kakve su to žene? Svi želimo da nas žene vole, ali pravo je pitanje čime se hvalimo? – dodala je pevačica tokom nastupa u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here