Iako se većina djevojaka odlučuje za svečane večernje haljine, a dečki za maturu elegantna odijela, uvijek postoji nekoliko pojedinaca koji, najblaže rečeno, radije razmišljaju izvan okvira.

Abby, jedna od djevojaka, privukla je značajnu pozornost na dodjeli nagrada kada je njezin TikTok video prikupio preko 1,9 milijuna pregleda u samo četiri dana od dijeljenja. Drugim riječima, maturantica je uveličala zabavu dolaskom u kovčegu, što je plan koji je pomno pripremala cijelu godinu.

Ukrašena u crnoj čipkastoj haljini stegnutoj korzetom, upotpunjena crnim čizmama, ogrlicom, obiljem prstenja, te naglašena upečatljivom šminkom ukrašenom grimiznim ružama, modno je zadivila. Po uzoru na glumicu Jennu Ortegu iz TV serije “Srijeda”, graciozno je legla u lijes prekriživši ruke.

Tijekom predstave, gotička glumica je svečano ušla u elegantnoj crnoj limuzini, gdje su joj potom otac i brat pomogli da je podignu iz lijesa. Brojni su pojedinci u komentarima izrazili divljenje njezinoj hrabrosti, proglasivši je okrunjenom kraljicom maturalne večeri. BONUS: Prevladavajuće uvjerenje je da pojedinci ne mogu ponijeti svoje voljene stvari sa sobom nakon smrti. Stoga je preporučljivo podijeliti ove stvari onima kojima je to potrebno. Čineći to, vjeruje se da preminuli mogu postići osjećaj unutarnjeg mira. Osim toga, mora se uzeti u obzir potencijalni prijenos bakterija i virusa preko predmeta, budući da oni mogu postojati dulje vrijeme.

  • Postoji vjerovanje da predmeti upijaju energiju svojih vlasnika. Ovo postavlja pitanje: trebamo li ukloniti imovinu nekoga tko je preminuo? Strah od negativne energije okružuje pojam objekata koji nose karmu. Koje su stvari koje morate imati na umu? Prisutnost dodatnih podsjetnika na pokojnika često može biti prilično uznemirujuća.

Iako mogu postojati brojni upiti u vezi s raspodjelom imovine, nije preporučljivo baviti se idejom potraživanja predmeta koji su nekoć pripadali umrloj braći i sestrama, rođacima ili voljenim osobama. Razboritije je razmotriti doniranje ove imovine dobrotvornim organizacijama. Prevladavanje psiholoških barijera ključno je za najuže članove obitelji preminulog, jer upravo te barijere uzrokuju strahove od smrti.

Prihvaćanje smrti može biti izazovno, ali potrebno je otpustiti te brige kako bismo spriječili da sjećanja postanu uznemirujuća. Psiholozi se često susreću sa situacijama u kojima osobe bliske nekome tko je preminuo teško prihvaćaju stvarnost smrti, što dovodi do gubitka dodira sa stvarnošću, depresije i mentalnih poremećaja. Dodatni savjeti: Različita religijska uvjerenja dovode do različitih perspektiva o suštini predmeta. Za ilustraciju, pristaše pravoslavne vjere mogu predložiti korištenje svete vode za škropljenje. Slično tome, unutar muslimanske zajednice, uobičajeno je dijeliti relikvije preminulih kao sredstvo traženja blagoslova za dušu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here