Na internetu postoji veliki broj testova kojima se služe psiholozi kako bi ustanovili to kakve ste osoba i koji tip ličnosti imate, ali isto tako pomoću tih testova sami možete da otkrijete mnogo toga o sebi.

U nastavku vam donosimo upravo jedan takav test uz pomoć kojeg ćete otkriti nadublje tajne vaše ličnosti, a sve što biste trebali uraditi jeste da izaberete jednu sliku koja vam se čini najbolja, ali je jako važno da ne varate i da ne gledate odgovore prije nego izaberete tu sliku.

SLIKA 1
Ukoliko ste odabrali sliku pod rednim brojem jedan ukazuje na to da ste vi maštovita osoba, ali i da imate velike snove i izavove pred sobom koje nastojite da riješite.
Vrlo ste snalažljivi i voljeli biste imati svoj posao, a što se tiče ljubavi i prijateljstva vi volite trajnost.

SLIKA 2
Ukoliko ste izabrali ovu sliku, onda znači da imate jaku ličnosti, a uglavnom ste vođeni svojim osjećajima.
Ali, nikad vam se ne sviđaju promjene, nego volite rutinu i praksu

SLIKA 3
Ova slika govori o vama kao intelektualnoj soobi i iamte jako oštar um. Pored toga posjedujete odličan instikt, a i ponekad osjećate ljubomoru. Imate mnogo prijatelji,a li uglavnom volite sami da radite.

SLIKA 4
Ukoliko je vaš odabir pao na ovu sliku vi ste jedna mirna i strpljiva osoba. Sve nove stvari prihavate mirno i vrlo ste znatiželjni. Volite prirodu, ali isto ako volite noći provoditi sami i u tišini.

Koju sliku ste vi odabrali? Podijelite sa nama u komentarima?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here