Zrače prirodnom ljepotom: Pet fizički najprivlačnijih horoskopskih znakova

0
761

Iako će neki reći da je fizička ljepota samo površna, da li je to stvarno važno? Ako je neko toliko lijep, zašto se ne bismo mogli diviti toj ljepoti, čak i ako je doista samo fizička?

VODOLIJA

Iako smo fokusirani na vanjsku ljepotu, Vododlije su privlačni i iznutra i izvana. Izvana su najatraktivniji jer su uvijek svoji, neovisni i posebni, a zbog tih osobina doslovno sjaje. Dakle, ako jednog dana hodaš ulicom i vidiš ovako lijep i jedinstven primjerak čovječanstva, postoji velika vjerojatnost da je Vodolija.

VAGA

Ne tako daleko od Vodolija, na ljestvici fizički najljepših, nalazi se Vaga. Vage, divne, šarmantne, ali manipulativne. Ono što Vage čini izvana tako lijepima, je da su toliko opsjednute ljepotom i svim lijepim stvarima pa i same uspijevaju u tome. Botoks, operacija nosa, svi mogući tretmani ljepote. Vaga će sve uraditi u ime ljepote ukoliko je to potrebno.

DJEVICA

Fizička ljepota Djevice proizlazi iz činjenice da je nevinost uvijek lijepa i iznutra i izvana. I, naravno, Djevica tu ljepotu fura do kraja i, slično Vodolijama, ‘blista’ zbog nje.

BLIZANCI

Na isti način kao i Vage, Blizanci su prelijepi zbog svojih osobina kojima teže. Dok su Vage opsjednute ljepotom, Blizanci su opsjednuti životom i jedinstvenošću. Ako uzmemo u obzir činjenicu da su često nesvjesno površni, održavanje savršenog fizičkog izgleda jednostavno im je jedan od prioriteta.

BIK

Ono što Bikove čini tako lijepim, fizički gledano, jest da su istovremeno tašti, a opet tako romantični. A kad se tvoj život vrti oko taštine i romantike, teško je ne učiniti sve što možeš kako bi bila sigurna da izvana sve izgleda, pa u najmanju ruku rečeno, savršeno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here