Danas su se trendovi u manekenskom svijetu znatno promenili. Ranije su revije često tražile mršave modele, dok se danas popularizuju i XXL modeli. Ashley Graham, koju mnogi smatraju jednom od najlepših plus-size manekenki našeg vremena, nedavno je izazvala uzbuđenje na društvenim mrežama kada se pojavila na gala događaju u organizaciji magazina “Time” u potpuno prozirnoj haljini. Njeno prisustvo izazvalo je veliku pažnju i brojne komentare, a njen samopouzdan izgled sa raskošnim oblinama dodatno je osvojio gledaoce.Unatoč težini od 91 kilograma i visini od 177 cm, Ashley izgleda izuzetno mladoliko. Ljudi su radoznali što ona konzumira svakodnevno i kako uspjeva da nosi svoju težinu tako samoujvereno.

Ashley je podijelila dijelove svojih romantičnih trenutaka sa odmora, uključujući poljubac sa suprugom pri zalasku sunca, kao i snimke hrane koju jede na plaži.Na jednoj od njenih fotografija može se vidjeti kako najpoznatija svjetska plus-size manekenka uživa u pizzi, ne obazirući se na to što se smatra brzom hranom i potencijalno nezdravim obrokom. Druga slika prikazuje stol sa raznovrsnim artiklima, uključujući kalamata masline, hljeb, sir, piće i tanjir pun italijanske salate sa paradajzom i lukom. Na fotografijama se takođe mogu primjetiti orašasti plodovi i povrće, koji su među njenim omiljenim izborima. Bitno je napomenuti da su upravo njena raskošna figura i obline bile ključni faktor u njenom usponu do slave, jer se odlučila ne pridržavati konvencionalnih standarda ljepote koji favorizuju mršavost.

Njeno opredeljenje se razlikuje od trenda među manekenkama i glumicama koje često teže veoma vitkom tijelu. Da bi regulisala svoju težinu, njen dnevni obrok se obično sastoji od sljedećeg: Počinje jutro zdravim smoothijem napravljenim od kelja, đumbira, limuna, jabuke, cvekle i peršuna. Ova ukusna i hranljiva mješavina je odličan način da tijelo dobije energiju za predstojeći dan. Za ručak, preferira zadovoljavajuću i hranljivu opciju koja uključuje mješavinu kinoe i integralnog pirinča sa svježim povrćem.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here