ZA OVE ŽENE NE ZNA SE DA LI SU BLIZNAKINJE, MAJKA I ĆERKA ILI NEŠTO TREĆE: Njih dve su u isto vreme trudne i izazvale su pravu pomamu na mrežama! (VIDEO)

0
262

Na društvenoj mreži TikTok nastala je opšta pomama zbog dvije djevojke koje su itekako privukle pažnju na sebe, a radi se o tome da one nevjerovatno fizički liče, ali to nije sve, ono što je još zanimljivije jeste to da su one u isto vrijeme i trudne, pa su tako sa okačenim video snimkom one mnoge zbunile, jer su mnogi u prvi mah pomislili da se radi o odrazu u ogledalu.

Dakle, kako smo već naveli na video snimku stoje dvije mlade i lijepe žene, jedna pored druge, i odgovarale su na pitanja koja najviše dobijaju, a sada su odlučile da odgovore na sve pa su one pojasnile da one nisu niti bliznakinje, niti su u bilo kakvom srodstvu, nego su vjerovali ili ne one najbolje prijateljice. Njihova imena su Melisa Desmarais i Andrea Kavaleri, i one su godinama prijateljice,a njihovo prijateljstvo je toliko jako da su one čak u skoro isto vrijeme i ostale u drugom stanju. Na početku njihovi pratioci nisu znali koja je njihova relacija, pa su tako mnogi pisali i nagađali da su one majka i kćerka.

@drecavaleri

Well I guess I won’t be leaving the house anytime soon… #pregnancy #contentcreator #contentfilming #fashion #momtok #thirdtrimester #tryonhaul

♬ original sound – Dre

Tako je jedna od njih dvije otkrila da se ona u međuvremenu porodila, a istakla je da je bila mnogo srećna i dirnuta kada je čula da je njena prijateljica također trudna. Tako je spontano u priči, Andrea otkrila svojoj drugarici Melisi, koja je već bila trudna, da i ona očekuje bebu, a onda joj je dala poklon koji se odnosio na njihovu još nerođenu djecu. Njihovi pratioci su veoma emotivno dočekali taj trenutak. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@melissadesm

Replying to @sofmd613 it’s the E-Priam by @cybex ! Got mine at @agathaboutique. #babytok #newmom #babymusthaves #registrymusthaves

♬ Aesthetic – Tollan Kim

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here