Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a pisat ćemo o vijesti koja je prošle godine iznenadila sve. Naime, navikli smo da saznamo dosta toga što se odnosi na naše poznate ličnosti, posebno kada je u pitanju njihov privatni život, pa se tako nekada iznenadimo kada čujemo da se neki poznati par razvodi, dok za neke nam je to bilo i neočekivano.

Oni koji pripadaju ovoj prvoj grupi, koja je sve iznenadila kada su saopštili da se razvode, a to su Sale Tropiko i Jovana Pajić. Oni su u braku bili preko 10 godina, dobili su dvije prelijepe djevojčice i mnogi su bili mišljenja da oni imaju itekako skladan brak, pa je zbog toga sve šokirala vijest da se oni razvode. Oni su se razveli u miru, dogovorili su zajedničko starateljstvo, ali Jovanu je ipak dotukla činjenica da ona nije mogla da sačuva svoju porodicu na okupu, pa se ona oglasila na svom Instagramu, gdje je napisala kakva je bila godina za nju:

“Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas”, napisala je ona ispod fotografije koju je objavila, a na kojoj je ona sa svojim prijateljima, koji su uz nju bili kada joj je bilo teško.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here