VIC: Mladoženja i punac

0
950

Dobar dan dragi naši, odlučili smo danas da vas malo nasmijemo i opustimo, nas dugo nije bilo sa vicevima, ali nikad nije kasno da se vratimo.

U nastavku ćete moći pročitati nešto zanimljivo, radi se naravno o mladoženji i ocu njene supruge, a vic koji će vas oduševiti, a ostanite s nama i pročitajte detaljno o čemu je riječ:

Da li vam se dopao naš vic, da li biste nam mogli nešto više o tome reći? Mi bismo željeli da nam vi ispričate jedan vic, voljeli bismo nešto više o tome da znamo, ako vam se dopada ovo o čemu govorimo, priključite nam se sa jednim vicem, a mi ćemo onaj koji nam bude najzanimljiviji i objaviti.

Malo bonus vijesti o ocu, odnosno kako se karakteriše to: “Otac je muški roditelj djeteta. Pored rodbinskih veza oca sa svojom djecom, otac može imati roditeljski, pravni i socijalni odnos s djetetom koji sa sobom nosi određena prava i obveze. Usvojitelj je muškarac koji je pravnim postupkom posvojenja postao roditelj djeteta. Biološki otac mali je genetski doprinos stvaranju djeteta, spolnim odnosom ili donacijom sperme.”

“Biološki otac može imati pravne obveze prema djetetu koje nije odgajao, poput novčane potpore. Pretpostavljeni otac je muškarac čiji je biološki odnos prema djetetu navodno, ali nije uspostavljen. Maćeha je muškarac koji je suprug djetetove majke i oni mogu formirati obiteljsku cjelinu, ali uglavnom nemaju zakonska prava i odgovornosti roditelja u odnosu na dijete.”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here