Poznati muzičar je ranije bio u braku sa Vesnom Joksimović dok nije ušao u skladnu zajednicu sa voditeljkom. Plod njihove zajednice je ćerka po imenu Mina. Vesna, koja se prvobitno zvala Avramović, potiče iz istog grada kao i muzičar, Valjeva.

 

 

 

 

Ova romansa iz srednjoškolskih godina dovela je do braka kada je muzičar imao dvadeset i tri godine. Iako Vesna nije javna ličnost i nikada nije dala intervju, niti je izrazila želju da se pojavi u medijima, svaka njena objava u aplikaciji za razmjenu fotografija, Instagramu, i dalje izaziva značajnu pažnju. Vesna na svom profilu otvoreno pokazuje svoje kvalitete, ali ima postova koje mnogi tumače kao da su upućeni ili muzičaru ili njegovoj sadašnjoj supruzi Jovani.

 

 

 

 

Bilo je vremena kada je javno govorila o rasprostranjenom problemu nasilja u porodici, a sada su mnogi ljudi znatiželjni da li se u njenim riječima krije neka poruka. Rekla je: “Ako ti je partner neveran, nemoj biti previše zabrinut. To nije nešto što se dešava preko noći, draga moja rođače. Pre nego što pribegneš nasilju, napravi korak unazad i razmisli gde si možda otišao pogrešno. Razmislite šta ste propustili da učinite za nju, koja obećanja niste ispunili i da li ste je zaista slušali kada je govorila. Da li ste doprinijeli domaćinstvu, obezbijedili joj emocionalnu podršku? Ako ste sve učinili ove stvari a ona te ipak izdala,na tebi je da odlucis sta ces dalje.Pogresio si,ali nije smak sveta.Zasluzujes nekoga ko ceni tebe i tvoj trud.Ako tvoj partner ne postuje ti, ima dosta drugih žena koje hoće. Pogledaj oko sebe i vidi koliko opcija imaš.

 

 

 

 

Hrabro pitanje prve Joksimovićeve supruge bilo je jednostavno: odakle vam ovlašćenje za upotrebu fizičke sile? Ostaje nejasno da li je ovo pitanje bilo usmjereno na određenu osobu ili na bilo koju osobu koja vrši nasilje nad ženama. Potpisivanje dokumenta ne može biti jednako legitimnom zahtjevu za vlasništvo. Žene nisu objekti ili samo produžeci svoje zemlje porijekla; nisu obavezni da ispune bilo kakva proizvoljna očekivanja, niti se od njih traži da kuvaju, izdrže stres ili ostanu verni. Čak i da je muškarac prototipski heroj žene, ona ne bi obraćala pažnju na druge muškarce. Umjesto da se obrušite na ženu, treba svoj bijes usmjeriti na neživi predmet, kao što je udaranje vlastitom glavom o zid. Kako je odlučno izjavila: „Kada se ponašate kao zver, sasvim je prirodno da oličavate osobine jednog.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here