UŽASNA PREVARA ŠOKIRALA SRBIJU: ČOVJEK U MITROVICI DANIMA ZA 150 DINARA IZNOSIO KILOGRAME MESA IZ RADNJE, DOK NIJE OTKRIVENO KAKO MULJA!

0
221

Od kada je rat u Ukrajini počeo, ekonomska stuacija u svijetu je pomalo zategnuta, a cijene su u zadnje vrijeme postale nenormalne. U većini dijelova na Balkanu, cijene goriva su doživjele veliki rast, ali i cijene životnih namirnica su veže u odnosu na prije. Zbog toga je sve teže ljudima koji rade i koji nemaju baš pohvalnu platu.

Danas vam donosimo jednu zanimljivu priču koja dolazi iz Srbije, a koju je sa javnosti odluči da podjeli žena po imenu Marija. Ona radi u jednom marketu, a ova priča se tiče mesa. Oni su primjetili da svakog dana, na kraju radnog vremena, u mesnici fali mesa, čak su pregledali i kamere ali nisu uspjeli da odgonetnu gdje nestaje meso.

Pa su tako oni obratili pažnju na ljude koji kupuju najviše meso, a onda su nakon par dana uspjeli da uhvate lopova. Pa je kasirka rekla sljedeće: “Par dana nakon upozorenja, otkrili smo lopova.. Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here