Od kako je počela šesta sezona rijalitija učesnik Uroš Ćertićč jedna je od glavnih tema, kako u kući tako isto i među gledaocima. Imao je nekoliko žestokih sukoba sa ostalim zadrugarima, a zbog njega diskvalifikovani su Kristijan Golubović i Emil Bugarin. Zanimljivo je da se vezano za Uroša pričalo dosta toga u javnosti pa između ostalog i to da on voli muškarce, iako je on to uvijek poricao i govori kako je on isključivo naklonjen ženskom spolu.

I neki od njegovih cimera do sada su ga nekoliko puta nazivali homoseksulacem, pa i tvrdili da znaju sa kime je on bio napolju, on je to svaki put poricao, ali se sada pojavila informacija kako će u Zadrugu upravo da uđe muškarac sa kojim je on bio intiman, a za medije izvor koji je upućen u sve je rekao sljedeće: “U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu seksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negde pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga”, rekao je izvor pa je dodao:

“Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom”, rekao je izvor, a onda su novinari Pinka stupili u kontakt sa tim za sada nepoznatim muškarcem koji im je rekao: “Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vređa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog seksualnog opredeljenja, već zbog lažnog predstavljanja”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here