I danas se bavimo novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a radi se o Miljani Kulić koja je jedna od naših najpoznatijih rijaliti učesnica. Svoju rijaliti karijeru ona je započela u rijalitiju Parovi koji se emituje na Hepi televiziji, gdje je ulazila u nekoliko sezona, a onda je dobila bolju ponudu od tvorca rijalitija Zadruga, tako da je poslednjih nekoliko godina imamo prilikiu gledati u Zadruzi.

U ovom rijalitiju ona se u jednu ruku smatra i domaćinom, s obzirom na to da je Miljana do sada ulazila u svaku sezonu, pa samim tim imamo priliku da je gledamo i u aktuelnoj šestoj sezoni. Danas za vas imamo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o tome da se oglasila bivša Miljanina cimerica, iz rijalitija Parovi, a riječ je o pjevačici Marini Barbi. Naime, ona tvrdi kako je prevarena od strane Miljane Kulić, koju je čak i tužila, ali na kraju ona se ipak sažalila pa je povukla tužbu.

“Bile smo okej, okačila je moju pesmu na njen stori, sve je bilo normalno. Zahvalila sam joj se. Nakon dva dana, zove me i plače, da joj je majka na operaciji, da je na ulici bez dinara, da joj hitno treba 500 evra na zajam. Ja joj pošaljem i ona me blokira posle toga. Zvala sam nakon par dana njene roditelje, oni su još gori od nje, toliko bezobrazni ljudi da su poverovali u njenu priču i mene izvređali. Tužila sam je”, rekla je pa je dodala: “Kada sam videla šta joj se desilo nakon operacije, spustila sam loptu, bilo mi je žao i povukla sam tužbu, ali naplatiću joj to duplo kad-tad”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here