Dom Ivane Berendike na Bahamima zvuči kao pravo privatno utočište i raj na zemlji. Ova raskošna, ali ipak divlja oaza na Bahamima je savršeno mesto gde su Ivana Berendika i Tomas Jermoluk izgradili svoj nekonvencionalni dom. Njihova posvećenost očuvanju ekosistema i balansu prirode doprinela je stvaranju luksuzne oaze koja pruža mir i harmoniju u poređenju sa životom u velikim gradovima poput Majamija i Njujorka, gde takođe poseduju nekretnine.Ovaj dom je verovatno mesto gde mogu potpuno opustiti i povezati se sa prirodom, uživajući u lepoti Bahama i njihovoj netaknutoj prirodi.

Nenarušavanje ekosistema i briga o prirodi postaju sve važniji aspekti u svetu gde održivost i ekološka svest igraju ključnu ulogu. Ivana Berendika, nekadašnja manekenka, danas je uspešna dizajnerka nakita sa brendom “Arme De L’Amour”. Osim svoje uspešne karijere, Ivana je emotivno vezana za Bahame, gde se pre devet godina udala za Tomasa Jermoluka, američkog mogula u oblasti moderne tehnologije i suosnivača internet pretraživača “Google”. Njihova veza na Bahamima ima poseban značaj za njih i doprinosi njihovom emotivnom vezivanju za ovu živopisnu državu u Atlantskom okeanu.Ivana je nekada bila okrenuta feng šui metodi uređenja doma, ali sada otkriva nove modele uređenja koji možda nisu dovoljno eksponirani, ali su, prema njenom mišljenju, veoma delotvorni.

Njeno istraživanje novih pristupa uređenju doma pokazuje njen interes za estetiku i harmoniju u prostoru koji nas okružuje. Upotreba staklenih zidova i blizina prirode, sa bujnom vegetacijom u dvorištu, doprinosi osećaju da ste u skladu sa okolinom i prirodom. Osećaj kao da ste napolju, pod vedrim nebom, dok se tuširate, pruža jedinstveno iskustvo koje povezuje vas sa prirodom i stvara opuštajuću atmosferu. Takođe, praktični aspekti kuće sa podovima koji se lako održavaju čine život jednostavnijim i olakšavaju brigu o prostoru.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here