Djeca Mustafe Sandala i Emine Jahović izrasla su u zrele osobe koje s izuzetnom pribranošću prolaze kroz složenost razvedenih roditelja. Dječaci su uspostavili snažne odnose i s ocem i s majkom, koji su nakon razvoda bili prisiljeni preuzeti ulogu i odgajatelja i discipliniranja.

Budući da dječaci prvenstveno žive s majkom, morali su se usredotočiti na održavanje strukture i discipline. Suprotno tome, Mustafa je morao razviti sposobnost da izrazi svoje emocije i pokaže svoju suosjećajniju stranu.

Mustafin odnos prema nasljednicima doživio je značajnu promjenu nakon što se ponovo oženio Melis, koja kao i on ima sina iz prethodnog braka. U početku je zanemario svoje obveze alimentacije, zbog čega je Jahović protiv njega pokrenuo sudski postupak; međutim, nakon što su sva pitanja riješena i riješena, transformirao se u idealnog oca kakvog svaki sin sanja.

Nepokolebljivom predanošću pokazuje jednaku privrženost i Javuzu i Jamanu. Navijajući s tribina, prati Javuza na utakmice, a Jamana istovremeno uvodi u svijet glazbe. Nedavno je ponosno podržao svog sina dok je snimao svoj inauguracijski singl. Nakon vjenčanja s Melis Mustafa, obožavatelji su primijetili primjetnu promjenu u njegovom ponašanju na Instagramu, jer je počeo pokazivati ​​veću razinu otvorenosti prema svojim pratiteljima.

  • On velikodušno otkriva prethodno neviđene aspekte svog privatnog života, uključujući dirljive snimke na kojima bilježi trenutke sa svojim sinovima, poglede na njihov obiteljski dom i putovanja, ljupke trenutke s njihovim voljenim psom i najnoviju, cijenjenu fotografiju na kojoj je njegov novopristigli rođak.

Pjevač je ponosno izjavio da je njegov brat i sestra dočekao prinovu u obitelji. Pjevač je ponosno izjavio da je njegov brat postao otac sinčiću. U produžetku su se mogli naići na razne komentare poput “Presladak” i “Neka je živ i zdrav. Rođenje njihovog brata donijelo je veliku radost sinovima Mustafe Sandala, jer im je pružilo značajan izvor podrške.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here