Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena blagoslovljeni su s četvero djece, a njihov je sin jedinac Mihajlo Lajf najstariji, koji iz godine u godinu nevjerojatno liči na svog oca. Sin Čedomira Jovanovića ima suosjećajnu prirodu, pokazuje brigu prema svojim roditeljima i ponaša se kao izuzetan brat sa svoje tri sestre.

Osim toga, naslijedio je očev profinjeni bonton. Započevši svoje obrazovanje u inozemstvu prije nekoliko godina, trenutno je na putu da uspješno završi studij. Ponosna majka nedavno je podijelila zadivljujuću fotografiju s naslovom “Moj život i moja ljubav” koja je izazvala veliko zanimanje. Na slici Mihajlo, sada visok i izvanredan mladić, ima bradu i nevjerojatno podsjeća na svog oca dok je odjeven u odijelo. Mlade su žene već opčinjene njime, dok se njegova majka postupno priprema za potencijalni susret s budućom snahom.

Šesteročlana obitelj Čedomira Jovanovića kreće u još jedno izazovno, ali iznimno vrijedno poglavlje. Nakon gotovo četiri godine otkako je njihov sin Mihajlo Lajf krenuo na studijski put u inozemstvo, došlo je vrijeme da još jedan mladi član obitelji raširi krila i krene u svijet. Naime, najstarija kćerka Jelene i Čedomira Jovanovića spremna je krenuti vlastitim putem koji će označiti značajnu prekretnicu u njenom životu.

U svjetlu ove značajne prilike, ponosni otac, iako nedvojbeno osjeća mješavinu emocija, objavio je sljedeće: U poruci je istaknuo da je otišao njegov suprug, ljubav njegova života, ostavivši njega i Jelu kao živi dokaz da se život može održati i bez srca. U jeku promjena i privikavanja na odsutnost člana obitelji, Čedomir Jovanović utjehu pronalazi u prisutnosti Zore Fej i Anđelije Fejt, koje svakim danom uspijevaju izmamiti osmijehe na lice svojih roditelja, na trenutak ublažiti njihovu brigu za djecu koja nisu prisutni.

Šesteročlana obitelj Čedomira Jovanovića kreće u još jedno izazovno, ali iznimno vrijedno poglavlje. Nakon gotovo četiri godine otkako je njihov sin Mihajlo Lajf krenuo na studijski put u inozemstvo, došlo je vrijeme da još jedan mladi član obitelji raširi krila i krene u svijet.

Naime, najstarija kćerka Jelene i Čedomira Jovanovića spremna je krenuti vlastitim putem koji će označiti značajnu prekretnicu u njenom životu. U svjetlu ove značajne prilike, ponosni otac, iako nedvojbeno osjeća mješavinu emocija, objavio je sljedeće: U poruci je istaknuo da je otišao njegov suprug, ljubav njegova života, ostavivši njega i Jelu kao živi dokaz da se život može održati i bez srca.

 

U jeku promjena i privikavanja na odsutnost člana obitelji, Čedomir Jovanović utjehu pronalazi u prisutnosti Zore Fej i Anđelije Fejt, koje svakim danom uspijevaju izmamiti osmijehe na lice svojih roditelja, na trenutak ublažiti njihovu brigu za djecu koja nisu prisutni.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here