U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa jednom temom, tačnije sa problemom, sa kojim se danas susreće sve više ljudi, a riječ je o pretilosti, koja je kako smo rekli već postala veliki problem današnjice. Mnogo je faktora koji su doveli do toga da se povećava broj ljudi koji imaju previše kilograma, sa kojima se oni bore, ali im jako teško ide. Mnogo je dijeta, raznih savjeta i trikova, ali nisu svi oni toliko učinkoviti kako se to navodi.

Mi vam danas donosimo priču jedne žene koja je imala previše kilograma, a koje je uspjela da skine na veoma zanimljiv način, pa je odlučila sve to da podijeli sa svima, a na samom početku ona je rekla: “Svakodnevno sam dobijala na težini i svi zglobovi su počeli da me bole zbog težine koju sam nosila. Znala sam da će se 110 kg vrlo brzo pretvoriti u 130 kg ako ovako nastavim. Bila sam umorna od povreda i pogleda koje sam svakodnevno dobijala na ulici od prolaznika u mimohodu zbog svog izgleda, kao i zbog toga što više nisam mogla da stanem ni u jedan komad odeće iz svog ormana”, rekla je ona pa je nastavila:

“Znala sam šta mi je potrebno da bih uspela u ostvarivanju svojih ciljeva, ali mi je nekako uvek nedostajalo motivacije da izguram do kraja. Green Fit biljne kapi za mršavljenje su mi dale baš tu dodatnu motivaciju koja mi je bila potrebna da istrajem i stignem do željene kilaže. Mnogo toga se sada promenilo na bolje – ja i moja deca zajedno se zdravije hranimo. Aktivnija sam i češće se viđam sa prijateljima i svakodnevno sam u pokretu. Osećam tako dobro i puno energije da je to neverovatno. Sada šetam ulicom sa samopouzdanjem, bez straha od osuđujućih pogleda!” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here