To što joj je bivši muž uradio ostavilo je posledice! Suzana Jovanović o svojoj bolesti godinama je ćutala

0
337

Pjevačica Suzana Jovanović je u jednom periodu svog života prošla kroz izuzetno nesiguran i turbulentan period. Nakon što je sa svojim prvobitnim suprugom Radetom Zdravkovićem dobila sina Danijela, sreća nije dugo potrajala. Brak se okončao, a Danijel je odlučio da prekine svaki kontakt sa ocem. Ova situacija je imala negativan uticaj na Suzanino zdravlje i doprinijela razvoju njenih zdravstvenih problema.

Pjevačica, koja je dugi niz godina čuvala svoj problem u tajnosti, nedavno je odlučila da ga otkrije javnosti. To je učinila kao gošća na predavanju genetičara savremenosti, doktora molekularne biologije, ruskog akademika Petra Garjajeva, koji se bavi proučavanjem uticaja kvantne genetike na DNK i proces izlječenja ljudi. Ovo predavanje je održano u Ruskom domu u Beogradu, kako izveštava časopis “Svet”.Tada je otkriveno da je Suzanin zdravstveni problem povezan sa funkcionisanjem štitne žlijezde, o čemu je pjevačica kazala sljedeće: – Sve što sam prolazila u životu, od posla u šoubiznisu pa do svih mojih problema, podnosila sam sa osmjehom na licu, dok sam zapravo sve to skrivala unutar sebe. To je na kraju uticalo na moju štitnu žlijezdu, zbog čega sam imala zdravstvenih problema, ali sada se uspešno liječim i održavam štitnu žlijezdu pod kontrolom,zahvaljujući lijekovima – izjavila je, dodavši da je sada njeno zdravstveno stanje dobro.

Suzana je poznata srpska pjevačica.Suzana je stekla popularnost kao izvođačka umjetnica, a njena muzička karijera obuhvata širok spektar žanrova, uključujući narodnu i zabavnu muziku.Pored svoje muzičke karijere, Suzana je često bila tema medijskih izvještaja zbog svojih privatnih problema i životnih izazova. Takođe, postala je poznata i po tome što je javno govorila o svom zdravstvenom stanju, posebno o problemima sa štitnom žlijezdom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here