SVI SMO GA VOLJELI GLEDATI! OVO JE MISTERIOZNA smrt mladog srpskog glumca: Majka poslije 17 godina saznala pravu ISTINU – šok! (FOTO)

0
809

Dušan Pekić je postao poznat sa ulogom Pinkija u filmu Rane. Odlično je odigrao ovu ulogu i svi su mu predviđali sjajanu karijeru, ali je tragedija sve promjenila. On je 2000. godine otišao u Kraljevo na odsluženje vojnog roka i više se nije nikada vratio. On je preminuo u vojnoj kasarni, a razlog njegove smrti i danas dan nije poznat. Njegova majka Milunka je 2017. godine odlučila da otkrije misteriju njegove smrti.

Rekla je da joj je i danas dan teško i da je Dušan bio omiljen u društvu, a pogotovo kod djevojaka. Njegova djevojka Jelenaje bila puna života baš kao i on. Rekla je da joj je žao što sa njom nema kontakt, jer bi voljela da se čuju.

“Dobio je novu ulogu, ali je smrt bila brža. Pretjerivao je sa pićem, kada smo se rastali, otišao je sa drugom do susjednog grada i nastavio je piti. Oko ponoći su se vratili u kasarnu. Kada je oficir ujutro budio vojnike iz njegove sobe, svi su morali ustati. Njega je ostavio da spava jer mu je bio miljenik”- rekla je njegova majka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here