Nezapamćena drama se i dalje nastavlja: Dijete (5) već ČETIRI DANA zaglavljeno u bunaru od 32 metra – CIJELI SVIJET PRATI SPASAVANJE DJEČAKA! (VIDEO)

0
579

Dječak koji se zove Rajan i koji ima samo pet godina je prije četiri dana slučajno upao u bunar u čijoj se blizini igrao i od tada traju napori da se on spasi. sve se dogodilo u blizini grada Šefšaunen u Maroku a ambis u koji je dječak propao je dubok 32 metra. Kako mediji prenose n je pao kroz usku rupu širine 25 cenrimetara, a Marokanski dikrektorat za civilnu zaštitu je odmah pokrenuo spasilačku akciju.

Uz pomoć kamere koja je spuštena u bunar je utvrđeno da je dječak, iako je pao sa velike visine, živ i sjvestan i da ima samo manje povrede glave. Spasioci su mu spustili hranu i vodu kao i masku za kisi a na površini se nalazi medicinski tim koji je u pripravnosti i koji čeka da se mladiđ izvuče. U blizini je i helikopter koji je pripravan da malog rajana odmah prebaci u bolnicu.

Spasioci bez prestanka kopaju rupu kako bi došli do dječaka i do četvrtka navečer je njena dubina bila 24 metra i ostalo je još samo 8 metara kako bi došli do njega. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here