ŠOK! – CECU KROZ PODZEMNI PROLAZ UVODILI U DISKOTEKU! Pjevačicu dvojica pratila stepenicama za evakuaciju, EVO ŠTA SE DESILO!

0
674

Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć održala koncert u Crnoj Gori, a paparaco je uslikao pjevačicu tokom dolaska koji je bio neuobičajen jer su je sprovodili podzemnim prolazima. Najveća zvijezda na Balkanu, Ceca je bila dobro čuvana pred i prilikom nastupa u Crnoj Gori, a kako je diskoteka bila prepuna njenih fanova, obezbjeđenje se pobrinulo da pjevačica dođe nesmetano do bine.

Jedan paparaco je uslikao pjevačicu sa dvojicom momaka koji su je obezbjeđivali dok je podzemni prolaz i stepenicama za evakuaciju dolazi na nastup. Nije mogla na glavni zbog velikog broja fanova, te je došla na nastup tajnim putem. Oni nisu očigledno mogli da je sprovedu kroz glavni ulaz zbog velikoj broja ljudi koji su došli da je čuju i vide, pa su učinili to alternativnim putevima, a pjevačica nije pokazala nikakav strah. Održala je koncert za pamćenje, a veče prije toga je nastupala u Banja Luci, gdje je sa Sašom Matićem oborila rekord.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here