Natašu su patrijarhalno vaspitali roditelji Milena i Branko zajedno sa starijim bratom Petrom. Otac je profesionalni inženjer, dok je majka radila u tekstilnom sektoru. Sa sedam godina počela je da pohađa časove glume u pozorišnoj školi Mome Brkija. Učestvovala je u svojoj prvoj pozorišnoj produkciji dvije godine kasnije, ali se brzo umorila od glume.

U rodnom gradu je išla u osnovnu školu i srednju medicinsku školu. Namjeravala je da učestvuje u medicinskom ili stomatološkom programu, ali se predomislila nakon uspjeha na najznačajnijem festivalu amaterskog pozorišta u SFRJ.

Nakon toga se preselila u Beograd i uspjela je da iz prvog puta položi prijemni ispit za Fakultet dramskih umjetnosti. Učila je kod Danijele Nele Mihajlovi, Danijele Ugrinovi, Danijele Kuzmanovi, Karoline Cimee, Vojina Etkovia, Sergeja Trifunovia, Neboje Glogovia i Borisa Pingovia u klasi profesora Vladimira Jevtovia. 1994. godine je diplomirala. Bila je učesnica na humanitarnoj modnoj reviji za pomoć Sigurnoj kući. U aprilu 2017. godine je igrala u predstavi “Prah”.

Ostatak pročitajte OVDJE.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here