U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o poznatoj pjevačici Snežani Babić, javnosti poznatijoj kao Sneki. Naime, pored sjajne muzičke karijere koju je ona izgradila za sve ove godine koliko se nalazi na javnoj sceni, i o kojoj se dosta puta pisalo u domaćim medijima, isto tako pisalo se o atraktivnom izgledu pjevačice, posebno o njenim dugim prelijepim nogama, sa kojima je ona mamila uzdahe svih muškaraca.

Ona je važila za jednu od najpoželjnijih dama 90-tih godina, a čak i sada ona može da se pohvali sa svojim izgledom, jer ona je oduvijek važila za nekog ko vodi računa o svom fizičkom izgledu. Međutim, zanimljivo je to da se ona prije nekih dvadeset godina nije mogla da pohvali sa bujnim poprsjem, kako je to danas slučaj. Isto tako zanimljivo je to da je ona uvijek isticala da je na njoj sve majka priroda i da ona ništa nije radila na sebi, te da je za sve zaslužna genetika, ali činjenice ipak govore drugačije.

Kada se uporede njene fotografije od prije dvadeset godina i ove današnje, i više je nego očigledno da je ona tada izgledala potpuno drugačije, i kako se ona mogla pohvaliti sa svim atributima osim sa dekolteom, odlučila je i to da koriguje, pa je ona grudi uvećala za nekoliko brojeva, a da u potpunosti uživa u svojoj koži pokazuju i fotografije koje ona često objavljuje, a na kojima sve više ističe upravo svoj dekolte. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here